bar & Food

Genieten van heerlijke gerechten bij Houtrust Squash. Een snelle energieke hap voor het sporten? Gezonde trek gekregen na het sporten? Niet gesport en gewoon geen zin om thuis te koken? Onze kok verwent je met zijn heerlijke gerechten. Bij mooi weer is het goed toeven op ons terras. Geniet van één van onze speciaal bieren, of een vers bereide smoothie.

Ook als je niet sport

Geniet op dinsdag tot en met vrijdag vanaf 17:30 tot 21:30 van onze uitgebreide menukaart, op maandag kan je alleen van de kleine kaart bestellen. Vanaf 9:00 uur ’s ochtends staat onze Italiaanse koffiemachine aan, geniet je van een mooie Franse thee of kan je iets bestellen van de kleine kaart.

iets te vieren

Ons sfeervolle horecagedeelte biedt op zaterdag en zondag vanaf 17:30 de mogelijkheid tot het geven van feestjes, partijen of andere gezellige bijeenkomsten. Vraag ons team naar de mogelijkheden, of mail naar horeca@houtrust.nl  Samen maken we er iets moois van!

vergaderruimte

Op onze 2e verdieping is een mogelijkheid om te vergaderen. Deze afgesloten ruimte kan gehuurd worden voor een groep tot max 10 personen met de mogelijkheid om via HDMI je laptop aan te sluiten op het beeldscherm aan de wand. Voor meer informatie mail naar info@houtrust.nl